Home > Unable To > Visual Studio 2010 Express Unable To Start Debugging

Visual Studio 2010 Express Unable To Start Debugging

Contents

Also while opening this old project an non-build error in the outpout window: "Unable to find assembly <...>.dll in App_Data\Temp". Tried multiple new projects without success. For example: 127.0.0.1 http://guyellisrocks.com/ share|improve this answer answered Jun 7 '12 at 6:22 Guy 24.9k69201272 add a comment| up vote 0 down vote I've had the same issue and in my Emptied %temp% along the way. http://webinweb.net/unable-to/visual-studio-2010-mvc-unable-to-start-debugging.html

Have you found a solution? –DMCS Aug 3 '10 at 18:54 add a comment| 25 Answers 25 active oldest votes up vote 14 down vote Disable the loopback check (original microsoft The solution is to add this section to the beginning of your web.config's // section: This problem did not happen when I was using Helicon ISAPI_Rewrite so it didn't even occur to me to check. Please enter the answer to the supplied question.Please add 4 and 2 and type the answer here: Enter the code shown above:Please enter the correct word Powered by: Copyright © Gary

Unable To Start Debugging On The Web Server Visual Studio 2012

My system is 64-bit. This can occur when you set VS to debug an existing web application running in IIS instead of the built in ASP.NET debug web server. Must be an bug in visual studio 2010. VS2010 error Related 0“Unable to start debugging on the web server” error message in Visual Studio 2010 and app runs fine without debugging14Debug ASP.NET application running on remote IIS Server from

If you can debug a basic app, that may help you identify what's different between the two configurations.Resolve authentication errors if you are using only the IP addressBy default, IP addresses Fully uninstalled tool preview, rebooted, reinstalled. Explain it to me like I'm a physics grad: Global Warming How to change the shadow color in Blender Cycles? Unable To Start Debugging On The Web Server. The Web Server Is Not Configured Correctly Took us an hour+ to find this issue as when testing in IIS locally everything worked perfectly!.. –Liam Wheldon Sep 1 at 9:39 add a comment| up vote 35 down vote

What are these boxes mounted inline on each of the 3 phase wires of a high voltage power line in Miami? Unable To Start Debugging Visual Studio 2013 Browse other questions tagged visual-studio-2010 asp.net-mvc-2 or ask your own question. Go to IIS (in my case IIS 7 / Windows 7). Microsoft Visual Studio 2010 Version 10.0.40219.1 SP1Rel share|improve this answer answered Feb 26 '13 at 14:04 Vladimirs 3,35821444 add a comment| Your Answer draft saved draft discarded Sign up or

I am a Canadian resident who wants to gift my Adult US child CAD$175K. Visual Studio 2015 Unable To Start Debugging I've searched MSDN with no satisfactory results. 7/13/2013 8:48 AM | Jack Lojko #re: How I Solved the VS2010 Error: "Unable to start debugging…" Windows 7 x64, VS 2012, VB.NETI fixed Success! The IIS worker process for the launched URL is not currently running1Unable to start debugging on the web server0custom web server debuggin on visual studio 20100Unable to start debugging on the

Unable To Start Debugging Visual Studio 2013

Embedding of group such that two elements of same order become conjugate What are these boxes mounted inline on each of the 3 phase wires of a high voltage power line This morning I rebooted and I started getting the error message below when I tried to start debugging my web application: What would cause this to suddenly break? Unable To Start Debugging On The Web Server Visual Studio 2012 Only the new Core projects have this behavior. Unable To Start Debugging On The Web Server Visual Studio 2015 What does the author want to convey by ending his letter with »Tschüssikowsky«?

Go to IIS (7.5 in my case) and click on the relevant site in the Sites node. this contact form How to find punctures in inner tubes? share|improve this answer answered Apr 10 '14 at 20:26 Colin 464 add a comment| up vote 0 down vote Also encountered this issue when updated AnkhSVN(I don't believe that updating could Many thanks! –TCM Oct 1 '15 at 5:37 Visual Studio will log errors relating to DebugAttach.aspx here: %UserProfile%\AppData\Local\Temp\Visual Studio Web Debugger.log (If you don't have that file -- or Unable To Start Debugging. The Startup Project Could Not Be Launched

acrigney commented Jul 7, 2016 Running as administrator and uninstalling the RC2 version did not work for me. Join them; it only takes a minute: Sign up Here's how it works: Anybody can ask a question Anybody can answer The best answers are voted up and rise to the Not sure what the real solution is, however since Any CPU should debug. –GarDavis Aug 28 '10 at 16:28 add a comment| up vote 0 down vote I was getting this have a peek here What does the author want to convey by ending his letter with »Tschüssikowsky«?

sigh. –tmont Apr 23 '12 at 8:04 Thank You! Unable To Start Debugging On The Web Server. See Help For Common Configuration Errors Another difference was the working project used X86 instead of Any CPU. This happens with a newly created local ASP.Net project when modified to use IIS instead of Cassini (which works for debugging).

Personal Open source Business Explore Sign up Sign in Pricing Blog Support Search GitHub This repository Watch 95 Star 158 Fork 37 aspnet/Tooling Code Issues 428 Pull requests 5 Projects

share|improve this answer answered Mar 15 '13 at 4:48 user2172557 1 add a comment| up vote 0 down vote Having tried all of the solutions above, I was still having this Use custom server is set to the URL of the site (which works fine without debugging). This happens with a newly created local ASP.Net project when modified to use IIS instead of Cassini (which works for debugging). Unable To Start Debugging On The Web Server. The Web Server Could Not Find The Requested Resource Because it has attracted low-quality or spam answers that had to be removed, posting an answer now requires 10 reputation on this site (the association bonus does not count).

Changing back to 127.0.0.1 resolved the issue. I have re-registered Framework 4 (aspnet_regiis -i). RationaleIT commented Sep 12, 2016 I'm also having this issue, although I am not sure what has caused it. Check This Out admiraltaylor commented Jul 23, 2016 Just uselessly chiming in to say that I'm having the same issue and I'm sad about it.

visual studio 2012 debugging visual-studio-2012 windows-8 64bit iis-express share|improve this question edited Nov 5 '13 at 12:43 Noctis 8,28131956 asked Sep 27 '13 at 7:42 Francis 7701611 did you By default it is false in DNN. I have not found any other differences on setup for either solution. share answered Mar 16 '15 at 16:16 Mike 260620 add a comment| 1 2 next protected by Community♦ Dec 18 '14 at 19:41 Thank you for your interest in this question.

then i changed my custom error as @Pablo Romeo writed in this answer: stackoverflow.com/a/13905859/4489664 –Bondaryuk Vladimir Dec 29 '15 at 12:31 add a comment| up vote 10 down vote Plase check langsweirdt commented Jul 3, 2016 I'm seeing the same same problem. @srkinyon my workaround is currently to run VS15 as Administrator. 👍 2 srkinyon commented Jul 4, 2016 I uninstalled So will this product only be marginally supported sometimes, like when the problems are easy? 👍 1 barrytang commented Jun 30, 2016 Hi @srkinyon, @BillHiebert looked at the issue and share|improve this answer answered Jun 2 '14 at 3:24 timkly 458211 add a comment| up vote 0 down vote Did you change your bindings on your IIS website?

Deleted that section and life is good again! more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed I ran the VS2010 repair (this is the RTM version). I eventually solved it in both 2010 and 2012 by tracking it down to the following missing file in the Debug Source Files setting C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 11.0\VC\atlmfc\src\mfc\ Solution

We appreciate your feedback. share answered Jan 13 '11 at 22:08 Dan C 1,25621423 5 Yes but you must be sure application pool is running, also your portal. –Junior M Sep 8 '11 at This worked. Does it make sense prebooking?

Yes No Additional feedback? 1500 characters remaining Submit Skip this Thank you! dont forget to accept the answer (and upvote) –Jeroen Aug 6 '10 at 13:39 Turns out it is still failing after working a bit so I am still looking Not the answer you're looking for?