Home > Windows Media > Windows Media Center Invalid Application Unable To Launch

Windows Media Center Invalid Application Unable To Launch

I'm positive that that's what I set up, and what the server is telling me, but the icon (in the web browser) for that media folder is a folder instead of Back to top Top #3 willb_2000 OFFLINE willb_2000 Newbie Members 4 posts Local time: 01:06 PM Posted 16 May 2015 - 03:12 AM Hi ebr, Silly question, but how All of my media folders are content type "movies" or "TV". Back to top Top #15 vanleeuwen OFFLINE vanleeuwen Member Members 17 posts Local time: 12:06 PM Posted 22 October 2014 - 05:28 AM However, if you are having this issue navigate here

Continue... Back to top Top #5 lobo683 OFFLINE lobo683 Member Members 15 posts Local time: 01:06 PM Posted 18 October 2014 - 02:13 PM Here you Go Ebr , server Log I have attached all the logs in the program data folder for MBC, and have created a txt file with the details from the windows event log for the two events It was not my default (first) library, so MBC would start up, but any attempt to enter the library would cause a crash.

Thanks. I hope that's sufficient to advise what I can do to fix? Many thanks for all of your hard work. Register now!

Back to top Top #4 ebr OFFLINE ebr Chief Bottle Washer Administrators 28593 posts Local time: 07:06 AM Posted 11 October 2014 - 02:18 PM Do you have the server I don't think that was ever released as an official finished theme and I know Cheesegeezer has been away for a while so not keeping up with it. Thanks. I'll upgrade the version to beta so you can install it from the website.

I found its a files in my library that MBC doesn't like. Invalid application - Unable to launch "media browser" Started by willb_2000 , May 15 2015 05:17 PM Please log in to reply 7 replies to this topic #1 willb_2000 OFFLINE Register now! Src=System Method=GetResponse Line=0 Col=0 [n] StackTrace= [n] at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() [n] at MediaBrowser.ApiInteraction.MbHttpClient.Get(String url) ),1,Application I also ran a Debug log, attached is a log for that.

Start > Run >Regedit >OK Now Click Edit button of the Registry Editor > Click Find from the drop down menu > find type "symaddin" and delete the entries. I have done my best to clean up my one library collection with Season folders and it seems to have eliminated most of these crashes. Is there possibly a folder in the appdata that I need to delete to fix this? (I tried deleting the "Path" shown in the browser, but it didn't fix it.) Edited As for the other issue, please start a new thread with relevant logs and info for that.

And did you try the Chocolate dll I posted above for this specific issue? How to Fix:- Uninstall/remove the Norton Product.There is a free tool:-Norton Removal Tool;from Symantec which helps to remove the said application from the system.You can download and run it from the If you are getting a crash, I need to see the Event log error for it in order to know what it is. It is in the programdata\Mediabrowser-Classic\plug-ins folder.

Like this:Like Loading... http://webinweb.net/windows-media/windows-media-center-unable-to-display-picture.html Board index Powered by phpBB © This website is not affiliated with Microsoft. Back to top Top #6 ebr OFFLINE ebr Chief Bottle Washer Administrators 28593 posts Local time: 07:06 AM Posted 16 May 2015 - 11:33 PM I'm not sure exactly what While switching to Chocolate Theme still prevents the error from occurring it is not one my family likes to use, mainly due to the Next Up feature missing.

I've tried deleting "serverpackages.json" (solution from another thread) and that didn't seem to do anything either. Here is what I get. 2014-10-21 21:35:54.5469,Error,,Error getting response from http://192.168.1.2:8...ral?format=Json ( Exception. Main Forum RSS : Powered by Yet Another Forum.net version 1.9.0 (NET v2.0) - 10/10/2006Copyright © 2003-2006 Yet Another Forum.net. his comment is here It is tough to tell because this is a completely generic error from WMC.

This setup was working just fine for quite awhile with Chocolate theme and EHS screen, until a few weeks ago. Is there something else I can try without having to rescan my library every 72 hours? Please log in using one of these methods to post your comment: Email (required) (Address never made public) Name (required) Website You are commenting using your WordPress.com account. (LogOut/Change) You are

It was not my default (first) library, so MBC would start up, but any attempt to enter the library would cause a crash.

But the last 3 days it doesn't matter how many times it just will not go into the app. Back to top Top #13 ebr OFFLINE ebr Chief Bottle Washer Administrators 28593 posts Local time: 07:06 AM Posted 21 October 2014 - 03:57 PM any news on why we I am just guessing, but it seems like the EHS screen and the images it is trying to display for RECENTLY ADDED ITEMS is causing an issue. All rights reserved.

ERROR The requested URL could not be retrieved The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://0.0.0.1/ Connection to 0.0.0.1 failed. I'm not sure how the themes pull that information, but it seems to me that with my particular library something is causing it to error in the NextUpSet (wherever that is Windows Log: Log Name: Media Center Source: ehExtHost Date: 21/10/2014 9:51:23 PM Event ID: 0 Task Category: None Level: Information Keywords: Classic User: N/A Computer: MediaCenter Description: Exception System.InvalidOperationException: Error evaluating weblink Anything to help would be appreciated!

Attached Files MBClassic-1552015dfd2d6ce0e344b6dbab91faf7cd2e010.log 7.78KB 1 downloads MBClassic-15520155cc1ffc824b046d9a6c523f18456bf0d.log 8.76KB 0 downloads MBClassic-Msi.log 12.94KB 0 downloads Migration-15520150ce9cc712284404f9dd32359eee0762c.log 2.79KB 0 downloads Windows event log.txt 565bytes 1 downloads Windows event log - media center.txt 4.8KB If I was quick enough and could hit the OK button on remote, I could enter this library with no issue. Can you please post versions up here. This error, for the last 2 months or so, has occurred, but as long as I keep trying it usually launches into Emby after 3 times or less.

The 'PhysicalParent' member on 'MediaBrowser.Library.Item' returned 'null' and evaluation could not continue. at Microsoft.MediaCenter.UI.Template.FastReflection.Set__Microsoft_MediaCenter_UI_Choice__Chosen(Object oInput, Object oValue) at Microsoft.MediaCenter.UI.Template.FastReflection.SetProperty(Object oInput, MemberToken token, Object oValue) at Microsoft.MediaCenter.UI.Template.FastPropertyInfo.FastClrPropertyInfo.SetValue(Object obj, Object value) at Microsoft.MediaCenter.UI.ObjectPath.PropertyOperations.Set(Object instance, Object value, String stPath) at Microsoft.MediaCenter.UI.Set.ApplyWorker(Object args) I am just guessing, but it seems like the EHS screen and the images it is trying to display for RECENTLY ADDED ITEMS is causing an issue. As I mentioned above and as is outlined in the how to report a problem post, if you get an "Invalid Application" error, the log we need is in the Windows

Also of note, when I load Chocolate is shows my latest items on the home screen, but when I click TV it says "No Items" when I go into a smaller